Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، کنگره بین المللی انجمن پیوند (TTS) جایزه ۲۰۲۰ recognition awards خود را به دکتر سید علی ملک حسینی پدر پیوند کبد ایران اهدا کرد تا از فعالیت‌های شبانه‌روزی و موفقیت‌های برجسته این پزشک ایرانی تقدیر کند.   این کنگره بین المللی هر ساله جایزه recognition awards را به افرادی که تأثیر عمده‌ای بر پیوند عضو در جهان داشته‌اند، اهدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیست و هشتمین کنگره بین المللی انجمن پیوند (TTS) از ۲۴ شهریورماه به مدت سه روز به طور مجازی در حال برگزاری است.   کنگره بین المللی انجمن پیوند، تنها انجمن جهانی در زمینه پیوند اعضاء است که همه رشته‌های مرتبط به این موضوع را در برمی‌گیرد و فرصتی مناسب برای به اشتراک گذاشتن دانش و دستاورد‌های جدید در زمینه اهداء و پیوند عضو است.   علاوه بر برگزاری سمپوزیوم ویژه «کووید ۱۹ و تأثیر آن بر پیوند»، ارائه ۲۵۰ سخنرانی، برگزاری همایش‌های پیشرفته و اجرای کارگاه‌های آموزشی از دیگر برنامه‌های این کنگره است.

سید علی ملک حسینی یکی از اساتید پیشکسوت و چهره‌های برجسته پیوند اعضاء در جهان است که در سال ۱۳۲۸ در روستای کوچکی در استان کهگیلویه و بویراحمد متولد شد.

او پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران و شیراز، برای دوره پیوند کبد دانشگاه پیتزبورگ به ایالات متحده آمریکا عزیمت کرد.

دغدغه اصلی دکتر ملک حسینی از سی سال پیش که فعالیت خود را آغاز کرد، ایجاد زیرساخت‌های لازم برای پیوند عضو از اهداکنندگان مرگ مغزی در ایران بوده است.

هم اکنون او بزرگترین مرکز پیوند عضو جهان را به نام ابن سینا در شیراز اداره می‌کند که با حمایت بی نظیر خیرین تاسیس شده است.   بیش از ۹۶ درصد از پیوند‌های کلیه بیمارستان بوعلی سینا شیراز از اهداکنندگان مرگ مغزی است که این رقم در جهان کم سابقه است.   همچنین این مرکز با انجام ۶۳۸ پیوند کبد، که ۹۳ درصد آن از اهدا کنندگان مرگ مغزی بود، در سال ۲۰۱۷ رکورد جهانی جدیدی ثبت کرد.   آموزش جراحان پیوند دیگر کشور‌ها به ویژه انجمن پیوند اعضا در خاورمیانه، تاسیس ۱۲ مرکز پیوند در ایران و سایر کشور‌ها و انتشار صد‌ها مقاله در مجلات بین المللی از دیگر دستاورد‌های مرکز تحت مدیریت دکتر ملک حسینی بوده است.   در طی سال‌های گذشته از تلا‌ش‌های دکتر ملک حسینی با چندین جایزه ملی و بین المللی قدردانی شده است.   در ژانویه ۲۰۲۰ نیز به وی جایزه همکار افتخاری کالج جراحان آمریکا اعطا شد.   دکتر ملک حسینی در حال گسترش مرکز پیوند شیراز به یک دانشگاه معتبر بین المللی در ۱۰ سال آینده است.   انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پیوند کبد پیوند عضو کهگیلویه و بویراحمد کنگره بین المللی دکتر ملک حسینی انجمن پیوند پیوند عضو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۲۴۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به هویت ملی غایت کنگره است 

محمود جعفری دهقی دبیر علمی نخستین کنگره ملی ایران شناسی ایران در گفتگو با خبرنگار پژوهش خبرگزاری آنا گفت: این نخستین کنگره ملی ایران شناسی است که از طرف انجمن ایران‌شناسی برگزار  می‌شود. این انجمن که وابسته به وزارت علوم است تقریبا از انجمن‌های قدیمی است که مشغول به فعالیت است و توسط مرحوم محمد معین راه اندازی شده است.

وی به دریافت حدود ۹۰ مقاله از پژوهشگران و اساتید اشاره کرد و ادامه داد:  این مقالات ارزش علمی is c دارند و قرار است که حدود ۴۰ مقاله  ارائه حضوری در این کنگره داشته باشند و بقیه به صورت چاپ پوستر ارائه شوند.

وی به تنوع موضوعی و محور‌های این رویداد اشاره کرد و خاطر نشان ساخت: تقریبا موضوعاتی که انتخاب شده است به فرهنگ و هویت ایرانی مربوط می‌شود. ما سعی کردیم تا در این کنگره محور‌های ارزیابی مکاتب ایران‌شناسی و ایران‌شناسان جهان، ایران‌شناسی و زبان‌ها و گویش‌های ایرانی، ایران‌شناسی و متون ادب فارسی، ایران‌شناسی و جغرافیا، ایران‌شناسی و تاریخ ایران، ایران‌شناسی و هویت ایرانی، ایران‌شناسی و فرهنگ و... بپردازیم و تقریبا هم تمام مقالات با رعایت موضوعی به دبیرخانه ارسال شدند.

وی به برگزاری ۷ دوره همایش‌های مربوط به زبان و گویش‌های محلی ایران اشاره کرد و گفت: ایران سرزمینی است که از سابقه تاریخی فرهنگی برخوردار است و اگر فقط به دوره ۱۵۰۰ ساله پیش از اسلام  نگاه کنیم متوجه عمق ماجرا می‌شویم.

با توجه به این تاریخ باشکوه ما اهالی فرهنگ باید سعی کنیم تا به آن بخشی از هویت ملی که باعث افتخارمان بوده به طور ویژه بپردازیم.

گفتنی است نخستین کنگره ملی ایران شناسی امروز پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت توسط انجمن ایران شناسی در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توجه به هویت ملی غایت کنگره است 
  • کنفرانس علوم و فنون هسته‌ای 2024 آغازی برای جهانی شدن جامعه علمی کشور
  • ابتلای ۸۰۰۰ کهگیلویه و بویراحمدی به بیماری آسم
  • آزاد: سپک‌تاکرای ایران جایگاه ویژه‌ای در سطح بین‌المللی دارد
  • ارسال ۲۰۰ مقاله ملی و بین‌المللی به کنگره جهانی حضرت رضا(ع)
  • ارسال ۲۰۰ مقاله ملی و بین المللی به کنگره جهانی حضرت رضا (ع)
  • صحبت‌های یک پزشک درباره کمبود دارو در ایران؛ «هرکسی نمی‌تواند داروی ۶۰ میلیونی از ترکیه بخرد»
  • ۱۱۸ کلاس درس تا مهرماه در کهگیلویه و بویراحمد آماده تحویل است
  • نگران آینده پزشکی ایران هستم/ بحران پرستاری سراغ پزشکی خواهد آمد
  • اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد